Hoe werken wij?

Geldloket werkt met subsidie van de overheid, met name van de gemeente. Ben je inwoner van Amersfoort of Leusden? Dan is onze dienstverlening voor jou gratis. Een hele geruststelling.

Waarom kiest je voor Geldloket?

Wanneer er een verandering plaatsvindt in je leven, zoals verlies van werk of echtscheiding, dan heeft dat allerlei gevolgen. Óók voor je financiën. Dan is het wel zo fijn wanneer iemand met kennis van zaken met je mee denkt.

Ook als er niets verandert, kan je bij ons terecht. Maak eens een afspraak voor een financiële APK. Je gaat naar huis met concrete handvatten om de financiën te verbeteren. Zo blijft je financieel fit.

Onze consulenten hebben ieder een eigen expertise. Zij staan met raad en daad voor je klaar. Omdat wij geen commercieel belang hebben, kan je erop vertrouwen dat wij je neutraal en onafhankelijk adviseren. Ook ben je ervan verzekerd dat wij je privacy waarborgen. Een fijn gevoel!

De thema’s van Geldloket

Voor ieder financieel vraagstuk kan je bij ons terecht. Vragen over je hypotheek, wat te doen bij een scheiding, gaan je kinderen studeren, raak je je baan kwijt of lukt het niet om een krediet te krijgen voor jouw bedrijf? Onze experts weten overal raad mee. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag!